• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Çatışma bölgesinden gelen öğrencilere para yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'ın Sur,  Şırnak`ın Cizre ve Silopi ilçelerinde yaşanan çatışmalar nedeniyle Bingöl`e göç etmek zorunda kalan 235 öğrenciye,  Bingöl Valiliği para yardımında bulundu.

Sur,  Cizre ve Silopi ilçesinde yaşanan çatışmalar nedeniyle Bingöl`e göç etmek zorunda kalan 235 öğrenciye,  Bingöl Valiliği tarafından 250'er lira yardım yapıldı. Yapılan yardım münasebetiyle 235 öğrenciyi temsilen 4 öğrenci, Vali Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köşger, devlet olarak her zaman ailelerin ve öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

Vali Köşger, Valilik olarak Sur,  Cizre ve Silopi ilçe nüfusuna kayıtlı 235 öğrencinin her birine 250 lira olmak üzere toplam 58 bin 750 lira yardım yapıldığını belirterek, Sur,  Cizre ve Silopi`den terör olayları nedeniyle Bingöl`e göç etmek zorunda kalan 11 ailenin her birine bin lira yardım verildiğini belirtti.

Vali Köşger, ayrıca Bingöl'de ikamet eden Suriyeli ailelerin her birine de 500`er lira olmak üzere toplam 52 bin 500 lira yardımda bulunduklarını da sözlerine ekledi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir