• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2419.216
  • ...
Toplu taşıma araçlarına yönelik denetim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, vatandaşların daha güvenli ve rahat ulaşım sağlamaları için şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından Saray Mahallesi D.S.İ kavşağında şehir içi toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. 

Toplu taşıma araçlarına yapılan denetimlerde, araçların fiziksel yeterlilikleri kontrol edildi.  Kontrollerde 42 araç hakkında tutanak tutularak, eskilliklerin giderilmesi için süre verildi. Eksiklerini gidermeyen şoförler hakkında yasal işlem başlatılacağı kaydedildi. Kontrollerin devam edeceği ilerleyen günlerde, taksi ve servis şoförlerinin de denetleneceği belirtildi.

Halk belediyeden toplu taşıma araçlarını bir an önce hizmete sokmasını istiyor

Bingöl’de Belediyeye ait toplu taşıma araçlarının olmaması halkın tepkisine neden olurken, mevcut toplu taşıma araçlarının keyfi uygulamaları ve kendilerini alternatifsiz olarak görmeleri nedeniyle vatandaşların sorunlar yaşadığı ifade edildi.

Halkın belediyeye, bir an önce toplu taşıma araçlarının alınıp vatandaşın hizmetine verilmesi konusunda sık sık taleplerin dillendirildiği belirtildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir