• DOLAR 32.567
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2436.218
  • ...
Kaldırıma bırakılan piknik tüpü paniğe neden oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez Raman Mahallesi Serhat Caddesinde özel bir yurt, birçok işyeri ve evlerin bulunduğu mevkide kaldırım üzerine bırakılan piknik tüpü, paniğe neden oldu. Bomba imha ekibi tarafından yapılan inceleme sonucu piknik tüpünün boşaldığı fark edildi.

Edinilen bilgilere göre, Raman Mahallesi Serhat Caddesinde birçok işyeri ve evlerin bulunduğu kaldırıma dün gece saat 02.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, kaldırımın üzerine piknik tüpü bırakıldı. Tüpü gören çevre sakinleri, durumu polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Polisin yaptığı anonsla çevrede bulunan vatandaşların balkon ve pencerelerden uzak durması istendi.

Bomba imha uzmanı tarafından piknik tüpünde yapılan incelemede tüpün boşaldığı fark edildi. Bunun üzerine çevrede bulunan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Daha sonra olay yeri polisleri tarafından yapılan incelemenin ardından, tüp incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Sait Çelik-İLKHA)























Bu haberler de ilginizi çekebilir