• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
Uzmanlar Aileleri Uyarıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Velilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Rehberlik Öğretmeni Kubilay Cing, ailelerden çocuklarını internet başında kontrol etmelerini istedi.


Çocukların internette daha önce tanımadığı insanlarla karşılaşabileceklerini ve yanlış yönlendirme yapılabileceğine dikkat çekti. Rehber Öğretmeni Kubilay Cing, aileler gerektiğinde çocukları ile internetin başına geçmelerini isteyerek, şöyle konuştu: "Bazı anne babaların çocuklarına örnek olacak yerde kendilerinin internet bağımlısı olduğuna şahit oluyoruz.

İnternetin belli saatlerde ve kontrollü olarak kullanılmasını gerekli."
Programa onur konuğu olarak katılan Doç. Dr. Betül Çiçek, yaptığı konuşmada, okulun eski mezunlarından olduğunu belirtti ve kendi başarı öyküsünü ailelerle paylaştı.

Başarısının sebebinin başarıya inanmak ve kendine g üvenmekten geçtiğini söyledi. Programda son olarak Ahmet Erdem Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Yakup Yüksel konuştu.

Yoğun katılımlarından dolayı velilere teşekkür eden Yü ksel, Ahmet Erdem`de değişim ve yenileşme sürecinin devam edeceği sinyallerini verdi. Velilerin sorularına birer birer cevap veren Yakup Yüksel, velilerin her zaman okula gelmelerini istedi ve bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti.

Şu an öğrencilerinin bir bölümünün öğrenci değişim projeleri çerçevesinde Avrupa ülkelerinde olduğunu belirten Yüksel, "Öğrencilerimizin ufkunu açacağız ve eğitim seviyemizin standartlarını hızla yükselteceğiz" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir