• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
Emeklilere ucuz konut için çalışmalar tamamlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere yönelik yaptırılacak, toplu konutlar için arsa belirleme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Adana Valisi Mustafa Büyük, bu konudaki dosyanın TOKİ’ye gönderildiğini belirtti.

Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenmesinin ardından sıkça gündeme getirilen emeklilerin ucuz konut sahibi olmalarını sağlayacak projenin ön çalışmalarına başlandı. Emeklilerin taleplerine ilişkin olarak Adana Valiliğine ilettikleri dilekçeleri işleme koyduklarını belirten Adana Valisi Mustafa Büyük, emeklilerin ucuz konut hayallerinin gerçekleşmesi için başlattıkları arsa belirleme çalışmalarını tamamladıklarını ve ilgili dosyanın Başbakanlık Toplu Konut İdaresine gönderildiğini kaydetti.

Emeklilerin uygun şartlarda ve ödeme kolaylığıyla konut edinme taleplerini yakından takip ettiklerini ifade eden Büyük,  “Emeklilerimizin konut sahibi olmaları en büyük mutluluk kaynağımız olacak. Bu konuda gerekli tüm çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğiz.” diye konuştu. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir