• DOLAR 32.589
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2506.106
  • ...
İLKHA'ya teşekkür plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de yürüttüğü İslami faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Mardin Dostluk Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Dost-Der), okullara kütüphane kazandırmak amacıyla yaklaşık iki ay önce başlattığı kitap toplanma kampanyasına verdiği desteklerinden dolayı İLKHA'ya teşekkür plaketi verdi.

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Mardin Bürosunu ziyaret eden Kampanya Koordinatörü Hüseyin Arasan, toplumun gerçek değerini yansıtan, tüm hayırlı ve faydalı çalışmaları destekleyen İLKHA’ya teşekkürlerini ileterek başarıların devamını diledi.

Arasan, daha sonra İlke Haber Ajansı (İLKHA) Mardin Bölge Koordinatörü Mehmet Salih Keskin’e kitap toplanma kampanyasına verdiği desteklerinden dolayı teşekkür plaketini takdim etti.

Halkın sorunlarına çözümler getirmek için çalıştıklarını kaydeden Keskin, bu tür hayırlı organizasyonlara her zaman destek vereceklerini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Eski kitapların onları okumayanlar için yeni olduğu düşüncesinden hareket edilen ve “Saklama Bağışla” sloganıyla başlatılan kitap toplanma kampanyasında onlarca okula binlerce kitap hediye edildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir