• DOLAR 32.585
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2428.8
  • ...
Haberimiz üzerine aileye yardım yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlke Haber Ajansı (İLKHA), Mardin`in Nusaybin ilçesinden merkez Artuklu ilçesine göç eden ve apartmanların bodrum katlarına yerleşen halkın yürek yakan dramını gündeme getirmesinin ardından harekete geçen sivil toplum kuruluşları, aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

Mardin STK Platformu bünyesinde geçen ay kurulan Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Şırnak, Cizre, Sur, İdil ve Nusaybin`de yaşanan olaylardan dolayı Mardin merkez Artuklu ilçesine göç eden ailelere yardımda bulundu Dernek Başkanı Abdulsamet Yılmaz ile üye Mehmet Şirin Ersan, habere konu olan Bilek ailesini yaşadığı bodrum katında ziyaret etti.

Aileler hakkında bilgi alan platform yetkilileri, aynı bodrum katında yaşayan 3 aileye çeşitli yardımlarda bulundu. 

Ailenin durumunu okuduğunda çok duygulandıklarını ve üzüldüklerini belirten Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Başkanı Abdulsamet Yılmaz, “Bu aileye gidip arkadaşlarımız ile birlikte yerinde gördük. Aileye ilk etapta gıda yardımında bulunduk. Yardımlarımız devam edecek.” dedi.

Bilek ailesi, seslerini duyuran İlke Haber Ajansı (İLKHA) başta olmak üzere Kardeşlik ve Dayanışma Platformu yetkilileri teşekkür etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir