• DOLAR 32.549
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.995
  • ...
Bahr, Filistinli Grupları Direniş Üzere Birlik Olmaya Davet Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr, Filistinli gruplara gönderdiği mesajda, direniş üzere birlik olmalarını, sabiteleri korumalarını, esirleri ve Mescid-i Aksa'yı kurtarmak için çalışmalarını istedi.

Bahr, bu mesajı şehadetinin 12'nci yıldönümü münasebetiyle bugün (21 Mart Pazartesi) bir grup milletvekiliyle Şeyh Ahmed Yasin'in evini ziyareti sırasında verdi.

Filistin halkının ilkelerine ve sabitelerine bağlı kalmaya devam edeceğini bildiren Bahr, Şeyh Ahmed Yasin'in hayatı boyunca başarılı bir davetçi, eşsiz bir politikacı ve birinci derecede bir sosyal reformcu olarak bu ilkeleri yerleştirmek için çalıştığını söyledi.

İşgalcinin liderleri öldürerek, evleri yıkarak ve çocukları katlederek Filistin halkının beyaz bayrak çekmesini sağlayacağını zannettiğini ifade eden Bahr, Filistin topraklarını özgürleştirmenin ve Filistin halkını bağımsızlığına kavuşturmanın tek yolu olan direniş programına, Filistin topraklarına ve sabitelerine bağlı olduklarını yineledi.

Fanatik Netanyahu hükümetine karşı Filistinliler olarak birlik ve bütünlüğe her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu söyleyen Bahr, Ramallah'taki Filistin Yönetimi'ni uzlaşı seçeneğine geri dönmeye davet etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir