• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
Birecik`te Siyer sınavına katkı sunanlara plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 31 Ocak'ta düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde okul tahsisinde bulunan yetkililere teşekkür plaketi verildi.

Katkıda bulunanlara teşekkürlerini ileten Peygamber Sevdalıları Birecik Koordinatörü Abdurahman Güneş, hayırlı işlerde yardımlaşanlara teşekkür etmenin ve hediyeler sunmanın imanın bir gereğidir olduğunu söyledi.

Güneş, "Herkesin kendi çıkar ve menfaatlerini göz önünde bulundurarak hareket ettiği bu zamanda, önüne gelen işlerde iman üzere hayırlı işlere gerekli yardımı ve kolaylığı sağlayanların, yaptıkları her türlü takdirin üzerindedir.” dedi.

Güneş sözlerine şöyle devam etti.  "Peygamber Sevdalıları Platformu 31 Ocak Pazar günü tüm Türkiye`de 2016 Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nı gerçekleştirdi. Güzel ilçemizde de bu yarışma gerçekleşti. Yarışmanın sonuçları da açıklandı ve ilçemizden bazı kardeşlerimiz dereceye girerek çeşitli hediyeler kazandı. İşte bu yarışmanın ilçemizde gerçekleştirilmesine yardımcı olan herkes iman üzere yardımlaşanlardır. Onlara teşekkür etmek de bizim üzerimizde bir borçtur. Başta ilçemiz Kaymakamı Deniz Zeyrek`e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Tavacı ve diğer yetkililere ilçemizdeki tüm okulların yöneticilerine ve öğretmenlerimize, ayrıca sınav günü rahatlıklarından feragat ederek sınav salonlarına gelip gözetmenlik yapan öğretmen, hoca ve STK`ların değerli yöneticilerine Peygamber Sevdalıları Platformu İlçe Temsilcisi olarak teşekkür ediyoruz." (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir