• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
Kızıltepe`de Siyer Sınavı`na katkı sunanlara plaket verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun 31 Ocak`ta Türkiye geneli düzenlediği Umre ödüllü siyer sınavında Kızıltepe`de katkıda bulunan kamu kurum ve okul müdürlerine İrfan-Der tarafından teşekkür plaketi verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi ve Siyer sınavı Kızıltepe Koordinatörlüğünü yürüten İrfan-İlim-Kültür-Sağlık Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (İrfan-Der) Başkan Yardımcısı Abdullah Kavan tarafından Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan ile İlçe Milli Eğiti Müdürü Mehmet Ali Az`a, plaket takdim etti.

Okulların tahsisi ve öğretmenlerin gözetmen olarak yaptıkları katkılar nedeniyle, kurum yetkililerine Peygamber Sevdalıları Platformu Kızıltepe Koordinatörü Mehmet Nuri tarafından plaket ödül verildi. Plaket takdimi ziyaretleri esnasında, siyer sınavıyla ilgili öğretmen ve müdürlerden öneri ve tespitleri sorulup, fikir alışverişinde bulunuldu.

Teşekkür plaketi için memnuniyetlerini dile getiren okul idareci ve öğretmenler düzenlenen Siyer Sınavı için Peygamber Sevdalıları Platformu'na ve Kızıltepe`de özellikle eğitime yönelik hizmetlerde bulunan İrfan-Der` e teşekkür ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az Plaket ve yapılan sınav için memnuniyetlerini dile getirerek şunları söyledi: "İlçemizde düzenlediği Siyer Sınavı için Peygamber Sevdalıları Platformu'na teşekkür ediyorum. Bu konuda yardımcı olabildiysek ne ala. Özellikle öğrencilerin büyük katılım göstermesi bizleri mutlu etti. Ahlâki yozlaşmanın had safhada olduğu şu dönemde insanların en hayırlısı ve en güzel örnek olan Efendimizin hayatını okuyup öğrenmek büyük önem arz etmektedir. Bu sınavdan öğrencilerimizin istifade etmiş olmalarını umuyorum. Bunu sağladıkları için de Peygamber Sevdalıları Platformu'nu kutluyorum. Bu tür etkinlik ve sınavların devam etmesini umuyor, elimizden geldiğince yardımcı olacağımızı belirtmek istiyorum. Teşekkür plaket`i içinde Peygamber Sevdalıları Platformu'na ve İrfan-Der`e teşekkür ediyorum."

İrfan-Der Başkan Yardımcısı Abdullah Kavan ise yapılan Siyer Sınavı'na gösterdikleri yoğun katılım için Kızıltepe halkına teşekkür ederek şunları söyledi: "Siyer Sınavı'na Kızıltepe halkı büyük bir teveccüh gösterdi. Geçen yıllara göre bu yıl Kızıltepe`de sınava katılım üç kat artmıştır. Sınava giren yüz bin kişi içerisinde ilk bin kişi içerisinde Kızıltepe`den 31 kardeşimiz var. Umre ödülünü çok az puan ile kaçıran kardeşlerimiz oldu. Bu başarının her yıl katlanarak devam etmesini diliyorum."

Siyer Sınavı'nda emeği geçen herkese teşekkür eden Kavan, “31 Ocak`ta gerçekleştirdiğimiz Siyer Sınavı'na katkıda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Bey'e, değerli okul idarecilerine birer teşekkür plaketi takdim ettik. Katkılarından dolayı Allah hepsinden razı olsun. Ayrıca sınava katkıda bulunan öğretmen, idareciler ile derneğimizin üye ve gönüllülerine, ismini zikretmediğimiz ya da plaket takdim edemediğimiz herkese çok teşekkür ediyorum. Allah ecirlerini kat kat artırsın inşallah." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kızıltepe`de dereceye girenlere ödüllerinin önümüzdeki günlerde verileceği belirtildi. (Mehmet Aslan-İLKHA) 


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir