• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Tatvan`da Siyer sınavına katkı sunanlara teşekkür plaketi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`nca 31 Ocak'ta düzenlenen Türkiye geneli Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na Bitlis`in Tatvan ilçesinde Öğrenci katılımının sağlanması, okulların tahsis edilmesi ve sınavda görev alarak katkı sunanlara, platform üyesi Tatvan Umut-Der tarafından teşekkür plaketi verildi.

Tatvan Umut- Der Başkanı Nihat Çeltik ve yönetim kurulundan oluşan bir heyet, hazırladıkları teşekkür plaketleri, katkı sunan ilçe milli eğitim müdürü, okul müdürleri ve öğretmenlere makamlarında takdim etti.

Teşekkür plaketi verilen okul müdürleri ve öğretmenler, çocukların Peygamber hayatıyla tanışmaları ve onun hayatını öğrenmeleri açısından düzenlenen bu sınavın önemli olduğunu belirterek, Tatvan Umut-Der`e teşekkür etiler.

Kendilerine okul tahsisi konusunda yardımcı olan İlçe Mili Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer`e, Tatvan Umut- Der tarafından makamında teşekkür plaketi takdim edildi. Yüzer, verilen plaketten dolayı dernek yetkililerine teşekkür ederek, amaçlarının ailesine, toplumuna ve milletine yararlı fertlerin yetişmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Çocuklarının Peygamber hayatını öğrenmeleri açısından yapılan bu tür sınavların önemli olduğuna dikkat çeken Yüzer, bilgili, ahlaklı ve erdemli bir gençliğin oluşmasını arzuladıklarını ifade etti.

Tatvan Umut-Der Başkanı Nihat Çeltik ise düzenledikleri siyer sınavında kendilerine katkı sunan kurumlara ve şahıslara teşekkür ettiklerini ifade ederek şunları söyledi: “Türkiye geneli olduğu gibi Tatvan ilçemizde de büyük bir heyecanla Umre ödüllü Siyer Sınavını gerçekleştirdik.  Bu yıl halkımızın yoğun bir katılım göstermesi bizleri memnun etti. İnşallah bundan sonra daha büyük katılımlarla sınavları yapmaya gayret edeceğiz. Okul tahsisi ve görev alma konusunda bizden katkılarını esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve Tatvan halkına teşekkür ediyoruz.” dedi.(Şükrü Tontaş- İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir