• DOLAR 32.342
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2322.298
  • ...
Batman'da annelere sertifika verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gültepe İlkokulunda gerçekleşen 14 haftalık 1-7 yaş çocuk gelişimi eğitim programı sonunda katılımcı annelere sertifikaları verildi.

Sertifika verme programına, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Ertan Göv, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Şirin Temiz, öğretmenler ve anneler ile aileleri katıldı.

Gültepe İlkokulu Okul Müdürü Şehmus Eren, anne babaların çocuğun gelişim ve eğitim sürecinin doğal üyeleri olmaları nedeniyle, çocukları koruma, önleme ve geliştirme amaçlı oluşturulmuş sistemli bir eğitimle onlara çocuk bakımı ile eğitimi hakkında bilgi, beceri ve olumlu tutum kazandırmanın bu eğitimin amacı olduğunu belirtti.

Hayat boyu öğrenmenin en önemli ayaklarından biri olan annelere yönelik yapılan eğitimlerin, bu amaçla Gültepe İlkokulunda 1- 7 yaşında çocukların gelişim dönemlerine uygun olarak hazırlanan programla annelere 14 hafta süren eğitim verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan annelere düzenlenen programla sertifikaları verildi.

Programa katılan veliler; bu eğitimle hayatlarının olumlu yönde geliştiğini dile getirerek, eğitim programını düzenleyen okul yönetimine ve rehberlik servisine teşekkür ettiler. (İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir