• DOLAR 32.523
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2421.522
  • ...
Roketin isabet ettiği market küle döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Bağlar ilçesinde dün geceden beri PKK`ller ile polis arasında yaşanan çatışmalar ara ara devam ederken,  PKK`liler tarafından atılan roketin bir markete isabet etmesiyle market küle döndü. Ayrıca atılan ikinci roketin polis aracına isabet etmesi sonucu bir polis başından ve kolundan yara aldı.

Roketin isabet ettiği marketin içerisindeki eşyalar âdete küle dönerken, itfaiye ekiplerinin saatlerce süren çabası sonucu yangın kontrol altına alındı. Aynı mahallede PKK`liler tarafından polis aracına düzenlenen ikinci roketli saldırıda ise bir polis şarapnel parçalarının kendisine isabet etmesi sonucu başından ve kolundan yaralandı.

Diyarbakır`ın Sur ilçesinde 103 günlük süren operasyonların ardından Bağlar ilçelisine sıçrayan çatışmalar ara ara devam ediyor. Polis tarafından ablukaya alınan Bağlar Kaynartepe Mahallesi`nin iç kısımlarında patlama sesleri de geliyor.

Dün gece polis ile PKK`lilier arasından çıkan çatışmaların ardından Bağlar Kaymakamlığı tarafından Kaynartepe Mahallesinin tamamında sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, bölgeye giriş çıkışlara da izin verilmiyor.

Çıkan olaylarda bir çocuğun da yaralandığı öğrenildi.  (Yunus Sırat / M. Sıddık Bilge - İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir