• DOLAR 32.592
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.48
  • ...
Davutoğlu: Saldırgan PKK mensubu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara saldırısıyla ilgili açıklamasında, saldırganın PKK mensubu olduğunu açıkladı.

Davutoğlu'nun açıklamasından satırbaşları şöyle: "Bu terör saldırılarının hedefi bütün milletimizdir. Terör saldırılarını gerçekleştirenler ise dünyanın en barbar, en alçak, hain odaklarıdır. Evine gitmek için otobüs durağında bekleyen ya da seyir halinde otobüs içinde sevdiklerine kavuşmak için yola çıkan insanlara karşı böyle bir saldırı gerçekleştirenler, insan olamazlar. Barbarlığın en alçakçasını yapmışlardır. Bu barbarca ve milletimizi hedef alan saldırılar, kesinlikle amacına ulaşmayacaktır."

"Bu terör saldırısı, Türkiye'nin 23 Temmuz'dan bu yana, özellikle de bölücü terör örgütüne karşı, DEAŞ'a karşı, DHKP-C'ye karşı sürdürdüğü son derece haklı ve başarılı faaliyete, mücadeleye karşı yapılan bir hamledir."

"Hiç kaygılanmayın, hainler ve alçaklar ne kadar barbarca saldırılar yaparlarsa yapsınlar, onun karşısında en güçlü iradeyle duracak bir devletimiz, milletiniz, ülkeniz var. Bu ülkenin bekası gelecek nesillerin başı dik ve özgür bir ülkede korkusuzca yaşayabilmeleri için atılması gereken adımlar ne olursa olsun atmakta bir an dahi tereddüt etmeyeceğiz."

"Dün ilgili güvenlik birimlerimizle, Genelkurmay Başkanımızla, diğer güvenlik birimlerimizle yaptığımız toplantıda da açık bir şekilde talimatımız yenilenmiştir. Türkiye'nin her bir karış toprağı, her ilçesi, her şehri, her dağı, her ovası temizleninceye kadar ve bu alçak odaklara hadleri ve dersleri bildirilinceye kadar bu mücadele sürecektir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir