• DOLAR 32.334
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2294.885
  • ...
Peygamber Sevdalıları Kutlu Doğum toplantısı yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye`nin dört bir yanında düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerinde mevlit okuyan ve seslendirdikleri ilahileri ile yüzbinleri coşturan Özlem Ajans sanatçıları, bu yılki etkinlikler öncesi Diyarbakır`da Peygamber Sevdalıları Platformu ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Peygamber Sevdalıları Platform yetkilileri ve Özlem Ajans sanatçıları katıldı.

Nisan ayı itibariyle başlayacak olan Kutlu Doğum etkinlikleri hakkında bir değerlendirmede bulunulan Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, etkinlikler öncesinde yapılaması gereken çalışmalar hakkında sanatçılarla faydalı bir istişarede bulunduklarını söyledi.

İlk Kutlu Doğum programı 26 Mart`ta

Tüm Peygamber Sevdalıların beklediği 2016 Kutlu Doğum etkinlikleri 26-27 Mart itibari ile başlayacağını belirten Ünsal, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak peygamber efendimizin yüce ahlakına, şahsiyetine, sünnetine ve yaşantına yakışır bir şekilde Nisan ayını karşılayacağız. İnşallah Türkiye`nin dört bir tarafı Kutlu Doğum etkinliğiyle süslenecektir.” dedi

Peygamber Sevdalıları ve Özlem Ajans sanatçılarıyla bir araya gelip istişare toplantısı yaptıklarını söyleyen Ünsal, “ Görüldüğü gibi tüm kardeşlerimiz etkinliklere hazırlıklıdırlar. Kendileri bunu büyük bir heyecan ile beklemektedirler ve tamamen bir gönüllü şekilde katkıları olacaktır. Meydanlarda, solanlarda ve açık alanlarda programlar yapmak suretiyle etkinlik düzenleyeceğiz. Allah arzı olsun sanatçı kardeşlerimizden ve halkımıza hayırlı olsun inşallah bereketli bir şekilde etkinliğimiz geçecektir.” şeklinde konuştu.

Özlem Ajans sanatçılarından Emrullah Karabulut, Kutlu Doğum etkinliklerine katılıp halk ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Bu alanda Peygamber Sevdalıları Platformu ve Özlem Ajansa teşekkür ediyoruz ki biz sanatçıların gündeminin peygamberle yoğunlaştırıp işgal ettikleri için Allah onlardan razı olsun.” dedi

Karabulut, “Ayrı bir mutluluk sevinç tat var inşallah her sene olduğu gibi hiçbir maddi menfaat beklemeden yalnız Allah`ı razı etmek ve bu topluma Peygamber Efendimizi (sav)yansıtmak için meydanlarda üzerimize düşen görevi icra etmeye çalışacağız.  Bütün kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun bu etkinlikler ülkemiz ve halkımız için hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.

Özlem Ajans sanatçılarından Özcan Atsat ise “Peygamber Efendimizin kutlu veladetine geldik ve çok sevinçliyiz.  Bu büyük organizasyonun bir ucundan tutanlardan olduğumuz için bununla şeref duyuyoruz. Türkiye`nin hemen her tarafına gidiyoruz ve oradaki insanların peygambere hasret olduğu hayatına susadıklarını görüyoruz. Mensup olduğumuz Özlem Ajans olarak kendi okuduğumuz ilahi, ezgi ve marşlarla kardeşlerimize bir şeyler verebiliyorsak büyük bir şeref görüyoruz. Yıllardır bu organizasyonu yapan Peygamber Sevdalılara teşekkür ediyoruz. Bizi de bunun bir parçası yaptılar. Gelecek olan Kutlu Doğum ayını tebrik ediyorum.” diye konuştu. (Emrah Deniz, M. Hüseyin Temel-İLKHA) 


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir