• DOLAR 32.51
  • EURO 34.583
  • ALTIN 2492.445
  • ...
Yapıcıoğlu Batman`da taziye ziyaretlerinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, önceki gün vefat eden GİK Üyesi İsa Aydın`ın Yengesi Fatma Aydın`ın (71) taziyesine katıldı.

Taziye ziyaretine HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu`nun yansıra HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Aydın Gök, Abdurrahman Cens, Cemal Çoban, M.Sait Ortaç, GİK üyesi Serkan Ramanlı, Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve partililer katıldı.

Huzur Mahallesi`nde bulunan taziye evine giden Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetini HÜDA PAR GİK üyesi İsa Aydın ve aile bireyleri karşıladı.

Merhume Fatma Aydın`a Allah`tan rahmet, Aydın ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Yapıcıoğlu, daha sonra taziyeden ayrıldı.

Yapıcıoğlu ve beraberindeki HÜDA PAR heyeti daha sonra Batman`ın Güneykent Mahallesi Güneykent taziye evinde taziyesi kabul edilen İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Narin`in amcası Mehmet Narin (70)`in taziyesine katılarak, başsağlığı ve sabır dilediler. Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR heyetini İl YKÜ Osman Narin ve Narin ailesi bireyleri karşıladı.

Narin ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Yapıcıoğlu, daha sonra taziyeden ayrılarak il başkanlığına geçti.

(M. Sait Çelik – İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir