• DOLAR 32.551
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2425.675
  • ...
HÜDA PAR yaralıların durumu hakkında bilgi aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün akşam saat 18.45 sıralarında Ankara Kızılay Meydanı Güven Park yakınında gerçekleşen bombalı saldırı sonucu 34 kişi hayatını kaybetmiş, 19’u ağır 125 kişi yaralanmıştı.

Yarlıların sevk edildiği hastanelerden biri olan Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gelen HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz ve GİK Üyesi Şehzade Demir, Hastane Başhekim Yrd. Mehmet Fettah Arıkan’dan yaralanan vatandaşların durumu hakkında bilgi aldı.

Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yrd. Mehmet Fettah Arıkan tarafından karşılanan Yavuz ve beraberindeki HÜDA PAR heyetine yaralıların son durumları ve hastanedeki yaralı sayısı ile ilgili bilgiler veren Dr. Arıkan, hastaneye 40 civarında yaralının getirildiğini, bunlardan 2’sinin hayatını kaybettiğini, toplamda 17 yaralının ise tedavi gördüğünü aktardı.

Dr. Arıkan, hastanede tedavi gören yaralılardan 5'inin ise yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve durumlarının ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Hastane çıkışında kısa bir açıklama yapan HÜDA PAR Genel Sekreteri Yavuz, hem yaralıları ziyaret etmek hem de durumları hakkında bilgi almak için hastaneye geldiklerini belirterek, “Ancak yaralıların tedavi süreçleri devam ettiği için kendilerini ziyaret edemedik. Hastane yönetimi tarafından yaralıların durumları hakkında ayrıntılı bilgiler aldık.” dedi.

Dün yaşanan menfur saldırıyı bir kez daha lanetlediklerini belirten Yavuz, “Ölenlere rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yavuz ve beraberindeki heyet, daha sonra hastaneden ayrılarak Parti Genel Merkezine geçti.  (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir