• DOLAR 32.594
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2505.159
  • ...
"Hiçbir gerekçe masum insanların öldürülmesini haklı çıkaramaz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara’nın Kızılay semtinde dün düzenlenen bombalı saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı yaralılara ise acil şifalar diledi.

Konukoğlu, Ankara’nın en işlek noktalarından birinde bomba yüklü araçla düzenlenen bombalı saldırıda çok sayıda sivil vatandaşın hayatını kaybetmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Hiçbir gerekçenin asla masum insanların öldürülmesini haklı çıkaramayacağını belirten Konukoğlu, “Başkentteki bu saldırı da terörün insanlık tanımayan çirkin, vahşi ve hain yüzünün kanıtıdır.” dedi.

Uluslararası toplumun Türkiye'ye destek vermesi gerektiğini ifade eden Konukoğlu, "Terör belasına verilecek en etkili cevap ise milletçe birlik beraberlik içinde olmamız, dayanışmayı güçlü şekilde sürdürmemiz olacaktır. Ankara’da menfur saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar temenni ederim. İnşallah ülkemiz böylesi acıları bir daha yaşamaz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir