• DOLAR 32.589
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2506.106
  • ...
  Korkunç Ölüm
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İş yerinin kundaklanmış olabileceği belirtilerine ulaşıldı.
 
Adana`da bir iş hanında bulunan büroda çıkan yangında yanarak hayatını kaybeden 21 yaşındaki İsmet Dündar`ın, gasp sonucu öldürüldüğü, ardından da iş yerinin kundaklanmış olabileceği belirtilerine ulaşıldı.

Kredi kartıyla cep telefonu kontör satışı yapılan iş yerinde tabanca da bulan polis, yapılan geniş çaplı araştırmalar sonucunda, dehşet verici bulgulara rastladı.

Olay yerine gelen iş yeri sahibi Yaşar Gündüz, "Eşim hasta olduğu için saat 16.00 sıralarında eve gitmek üzere ayrıldım. İsmet`e de kapatıp çıkmasını söyledim. Komşularım arayıp iş yerinde yangın çıktığını söyleyince hemen geldim" dedi. Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduğu öğrenilen İsmet Dündar`ın, yanmış cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu`na kaldırıldı.

Reşatbey Mahallesi Atatürk Caddesi`ndeki Türk Hava Kurumu İş Merkezi`nin 2. katında bulunan Fadeks Pazarlama firmasında saat 18.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmış, itfaiye ekipleri, kilitli kapıyı kırarak içeri girip yangını söndürdükten sonra iş yerini kontrol ettiğinde yanmış erkek cesediyle karşılaşmıştı. Gencin gasp cinayetine kurban gitmiş olabileceği, ardından da iş yerinin kundaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir