• DOLAR 32.378
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformundan teşekkür ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman İl Koordinatörü M. Kadri Akay ve beraberindeki bir heyet Kutlu Doğum Siyer Sınavı`na katkıda bulunan okullara ziyaretler gerçekleştirdiler.

İlk ziyaret Adıyaman Lisesi`ne yapılarak, Müdür Bekir Tunç`a teşekkür plaketi taktim edildi.

Daha sonra TOKİ Akşemseddin Ortaokulu`nda Müdür Hasan Basri Doğan, makamında ziyaret edilerek bu hayırlı çalışmaya yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. Ziyaret samimi bir havada gerçekleşti.

Heyet daha sonra Zeynep Turgut Ortaokulu  Müdürü Mehmet Ateş`e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette bölge halkının mağduriyetleri ve Hz. Muhammed`in örnekliği önderliği konuşuldu.

Heyet, 23. Nisan İlkokulu Müdürü Ahmet Özbek`e yapılan ziyarette ise, bu tür hayırlı çalışmaların takdire şayan olduğunu dile getirdi.

Heyet daha sonra sınavın yapıldığı köy okullarına da ziyaretler gerçekleştirerek Çemberlitaş Köyü Şehit Abdurrahman Doğan Ortaokulu Müdürü A. Kadir Çelik`i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Okul Müdürü Akay, Hz. Muhammed`in misyon ve vizyonunun sadece şehirlere hapsedilmemesi gerektiğini bunu tüm belde ve köylere  de ulaşması ve ulaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Heyet daha sonra Bölükyayla Beldesi Abdullah Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Abuzer Durmuş`u makamında ziyaret etti. Yapılan teşekkürlerin ardından okul yöneticilerinin sınav hakkındaki fikir ve önerileri alındı. 

Yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren İl Koordinatörü Muhammed Kadri Akay, bu yıl Siyer Sınavına ciddi bir teveccühün olduğunu dile getirerek, bu sınavın kazananın sadece dereceye girenler olmadığını, sınava giren  ve sınavın olması için gayret eden herkesin bu sınavın kazananı olduğunu dile getirdi.

Akay son olarak Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bu yıl gerçekleştirmeyi düşündükleri kutlu Doğum etkinliğinin ise 10 Nisan`da yapılacağını sözlerine ekledi.  (Yakup Söğüt - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir