• DOLAR 32.557
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2424.877
  • ...
İTÜ, Ayazağa kampüsünde `Sol` görüşlü sözde öğrenciler, Müslüman öğrencilere saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER / HABER MERKEZİ
Geçtiğimiz aylarda İstanbul Üniversitesi'nde  Müslüman öğrencilere saldıran Sol görüşlü sözde öğrenciler bu sefer İstanbul Teknik Üniversitesi'nde ortaya çıktılar!  İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsünde inançları gereği haklı talepleri olan Müslüman öğrenciler adeta sindirilmeye çalışılıyor.

Kampüste bulunan sol görüşlü vandallar, bugün öğlen saatlerinde Ayazağa kampüsü ana yemekhanede  28 Şubat darbesi nedeniyle mağdur olan Müslümanlara dikkat çekmek amaçlı dağıtılan bildiriyi toplamak istedi. Bildiriyi vermek istemeyen Müslüman bir bayan ise vandallar tarafından ''tehtit'' edilerek saldırıya uğradı!

BAYAN ÖĞRENCİYE SALDIRMAK İSTEDİLER
Yaklaşık 10 kişilik grup tarafından darp edilmeye çalışan bayan, okulun özel güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile birlikte kurtarılabildi.

Olay sonrası Üniversite'nin İnşaat Fakultesi Kampüsü'nde namaz ibadetini gerçekleştiren Müslümanlara karşı birleşen ''kollektif'' terör vandalları mescid dışında bulunan ve namaz kılmaya hazırlanan müslümanlara saldırdı.

Saldırıda sopa ve soda şişelerinin kullanılması, sol terör yandaşlarının ne denli gözü dönmüş olduğunu adeta kanıtlar nitelikteydi.

Olayların büyümesi ve Üniversite güvenliğinin yetersiz kalması sonucu olay yerine çok sayıda Çevvik kuvvet ekibi sevk edildi.

EKİPLER VANDALLARI DEĞİL, MÜSLÜMAN ÖĞRENCİLERİ GÖZALTINA ALDI
23 Şubat Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Ömer Faruk Teke ''istanbul Teknik Üniversitesindeki Müslümanlara karşı yapılan sindirme politikalarının artık katlanamayacak duruma geldiğini, bu olaylarla birlikte Üniversite dekanlığının bir an önce harekete geçip “kollektif” yapıları engellemesi gerektiğini ifade etti.

Saldırganlar yerine 5 Müslüman  öğrenci gözaltına alınırken diğer öğrenciler deolay mahallinden dağıtıldı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir