• DOLAR 32.541
  • EURO 34.9
  • ALTIN 2438.17
  • ...
Küçük Melih`e buhar cihazı hediye edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde ikamet eden ve doğuştan halk arasında balık hastalığı olarak bilinen Lamellar İktiyozis hastası olan 8 yaşındaki Melih Gökalp`a bir destek de eğitimcilerden geldi. Zergan İmam Hatip Ortaokulundan bazı eğitimciler, ortamı nemlendirecek bir buhar cihazı alarak Melih'e hediye ettiler.

Daha önce küçük “Melihin dramı yürek burkuyor” adlı haberimizin ardından Melih'in babasıyla irtibata geçen Zergan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Alkan, Melih'in kaldığı ortamın nemlendirilmesi için acil olarak bir buhar cihazının olması gerektiğini öğrendi. Okuldaki bazı öğretmenlerle birlikte cihazı sipariş eden Zergan İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri, siparişin gelmesiyle Melih`i evde ziyaret ederek cihazı teslim ettiler.

Hayırsever eğitimcilere teşekkür eden Küçük Melih, buhar makinasından dolayı sevindiğini söyledi.

Zergan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Alkan, “Haberi gördükten sonra Melih`in babasını aradık. Hem Melih'le hem de babasıyla görüştük. Buhar makinasına ihtiyacı olduğunu söyledi. Okuldaki öğretme arkadaşlarımızla birlikte çam sakızı çoban armağanı bu hediyeyi getirmek istedik. İnşallah kendisine daha da hediye getireceğiz. Buhar cihazı acil lazım diye derhal getirmek zorunda kaldık. İnşallah tekrar Melih'i ziyaret edip kendisine değişik hediyeler getireceğiz." dedi.

Duyarlılıklarından dolayı eğitimcilere teşekkür eden Baba Yusuf Gökalp ise “Allah kendilerinden razı olsun. Buhar cihazı Melih`in ihtiyacı olan bir şeydi. Melih`in vücudunda nem olmadığı için sürekli kurudur. İnşallah bu buhar cihazı içeride nem ortamını oluşturacak ve Melih`in vücudu biraz rahatlayacak, yaptığımız tedavilere de bir katkı sunacak.” diye konuştu.

Baba Gökalp konuşmasının devamında şimdiye kadar Melih'e yardım eden herkese teşekkür ederek “Allah kendilerinden razı olsun” duasında bulundu. (Mehmet Aslan-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir