• DOLAR 32.591
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.587
  • ...
`Mücadelemizin başında sigara ve alkol var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeşilay Cemiyeti'nin kuruluşunun 96'ncı yılı münasebetiyle açıklamalarda bulunan Yeşilay Cemiyeti Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Tamer Kayaoğlu, mücadelelerin başında sigara ve alkolün geldiğini ifade etti.

96'ncı yılını kutlayan Yeşilay Cemiyeti her ilde olduğu gibi Elazığ`da da uyuşturucu, içki ve sigara ile olan mücadelesini sürdürüyor. Faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Yeşilay Cemiyeti Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Tamer Kayaoğlu, 96 yılık faaliyetlerinin başında alkol ve sigara geldiğini söyledi.   

Bir ülkenin geleceğinin geçler olduğunu ve gençleri bataklıktan kurtarmaya çalıştıklarını belirten Kayaoğlu, “Yeşilay teknoloji, uyuşturucu, kumar gibi diğer zararlı şeyleri de ilgi alanına almıştır. Bunlarla mücadele etmeye de başlamıştır. Çalışmalarımız içerisinde de liselerde seminerler vermeye başladık. Özellikle gençleri bu konuda bilinçlendirmek istiyoruz. Gelecek yıl Elazığ`ın ilçelerinde de seminerlerimiz başlayacak bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Her ay en az 2 ilçeyi ziyaret edip bu konu ile ilgili seminerler yapmayı düşünüyoruz. Bir ülkenin geleceği gençlerdir biz gençlerimizi bu bataklıktan kurtarmaya çalışıyoruz. Özellikle bu bataklığa hiç bulaşmamış gençleri korumak istiyoruz. İnanıyorum ki biz gençlerimizi bu bataklıktan korursak daha güçlü bir ülke daha huzurlu bir toplum olacağız.” ifadelerini kullandı. (Ebubekir Yavuz- İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir