• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
İlk ataması yapılan öğretmenler göreve başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şubat ayı ilk atama ile Batman'a yerleşen 256 stajyer öğretmen, göreve başlatılma işlemleri için Öğretmenevinde gün boyu kayıt işlemleri yapılarak görev yapacakları okullara gönderildiler.

Öğretmenevini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, ilk ataması yapılan öğretmenlerle ilgili atama şubesi görevlilerinden bilgi aldı ve öğretmenlere hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Öğretmenliğin kutsal meslek olduğunu belirten Aslan, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sizler de bugün bu kutsal mesleğe adım atıyorsunuz. Ben sizin gözlerinizde bu ışığı, umudu ve heyecanı görüyorum. Sizi mesleğe ısındırma konusunda danışman öğretmenlerimizle beraber elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Öğretmenlik sevgi ve gönül mesleğidir, mesleğimizi severek ifa edersek dünyanın en mutlu insanı olacağız. Bütün aday öğretmenlerimize görevinde başarılar diliyorum ve size son olarak şunu ifade etmek istiyorum: Öğretmenlik sevgi mesleğidir, ben tüm öğretmen arkadaşlara her zaman diyorum ki;  sevginizi veremediğiniz öğrencinize bilginizi asla veremezsiniz. Kendinizi hissettiremediğiniz öğrencinize sizi hissetmesini beklemeniz nafiledir. Biz öncelikle mesleğimizi seveceğiz, ondan sonra öğrencimize sevgimizi vereceğiz.” (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir