• DOLAR 32.554
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2436.606
  • ...
Kayıp iki kardeşten 4 gündür haber alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'nın Yüreğir ilçesindeki evlerinden 4 gün önce yemek yedikten sonra çıkan 15 yaşındaki Ahmet ile 17 yaşındaki ağabeyi Salih Kara`dan haber alınamıyor. Çocuklarının başına kötü bir şey gelmesinden endişe eden Kara ailesi, gelecek iyi haberi bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden Kara ailesinin oğulları Koza İmam Hatip Lisesi birinci sınıf öğrencisi Salih Kara ile Koza Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Ahmet Kara, 26 Şubat günü öğleden sonra evde yemek yedikten sonra dışarı çıktı. Oğullarının geç saatlere kadar dönmemesi üzerine Köprübaşı Polis Merkezi'ne giden babaları Mahmut Kara, kayıp başvurusunda bulundu.

Adana`nın her yerinde çocuklarını aradıklarını ancak henüz bir sonuç elde edemediklerini belirten Mahmut Kara, oğullarının daha önceden kendilerine haber vermeden hiç evden ayrılmadığını bu yüzden başlarına kötü bir şeyin gelmesinden korktuklarını söyledi. Baba Kara, oğullarını görenlerin kendilerine yardımcı olmalarını rica etti. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir