• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yüksek gerilim akımına kapılan işçi hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus`ta iki katlı evin dış cephesinde boya yapan işçi, yüksek gerilim akımına kapılarak ağır yaralanan Kutlay Elvan isimli işçi hava ambulansıyla sevk edildiği İzmir`de hayatını kaybettti.

24 Şubat 2016 tarihinde  Yeşilyurt Mahallesi 4439 Sokak'taki iki katlı evin dış cephe boyasını yaparken, boya fırçasının evin üstünde geçen yüksek gerilim akımına kapılan Kutluay Elvan (39), 6 gündür kaldırıldığı Tarsus Devlet hastanesi yoğun bakımında yaşam mücadelesi veriyordu.

Vücudunun yüzde 90`ında ağır yanıklar oluşan evli ve iki çocuk babası Elvan`ın ilk etapta sevki riskli olduğu gerekçesiyle gerçekleşememişti.

Elvan`ın sağlık durumunun ciddileşmesiyle birlikte Sağlık kurulunun onayı ile Hava Ambulnası ile sevk edilmesi karar verildi.

Tarsus 27 Aralık Stadına inen Sağlık Bakanlığının tahsis ettiği Hava Ambulans`ına 112 Sağlık ekipleri ambulansı ile getirilen Kutlay Elvan, helikoptere bindirildi.

Havalanan Hava Ambulansı Kutlay Elvan`ı İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürmek için havalanırken, geride kalan ailesi ve yakınları dualarla uğurladı.

Ancak, tüm müdahalelere rağmen Elvan`ın hayatını kaybettiği öğrenildi. (Abdulhakim Kurt- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir