• DOLAR 32.587
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2430.996
  • ...
Türkiye Genelinde Hava Durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 2 ila 4 derece artacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve batısında hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE BEKLENEN HAVA
Ankara: Parçalı az bulutlu. Sabah ve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-4/6)
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu (2/9)
İzmir: Az bulutlu ( 4/12)
Bursa: Parçalı ve az bulutlu, yer yer sisli (-2/9)
Konya: Parçalı az bulutlu. Sabah ve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (-3/4)
Adana: Parçalı ve az bulutlu (4/15)
Mersin: Parçalı ve az bulutlu (7/14)
Diyarbakır: Parçalı bulutlu. Sabah ve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (0/9)
Batman: Parçalı bulutlu (0/7)
Şanlıurfa: Parçalı bulutlu (3/12)
Gaziantep: Parçalı bulutlu. Sabah ve gece buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sisli (0/11)
Mardin: Parçalı bulutlu (2/8)
Van: Parçalı ve çok bulutlu. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor. (-2/3)
Bingöl: Parçalı ve çok bulutlu. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı var (-5/5)
(Ayhan Kaya-İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir