• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
Batman Müftülüğünden bilgilendirme semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen Eğitim Faaliyetleri Çalıştayı doğrultusunda İl ve İlçe Müftülüklerinde görev yapanlara yönelik İl Müftülüğü Konferans Salonunda toplamda 179 kişiye bilgilendirme semineri düzenlendi.

Konu ile ilgili açıklamaya yapan İl Müftüsü Turgut Erhan, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Eğitim Faaliyetleri Çalıştayına Batman’dan katılan Müftü Yardımcısı Muhammed Yusuf Yaşar tarafından personele yönelik bilgilendirme semineri düzenlediklerini söyledi.

Erhan, “Bu seminerle ilimizdeki eğitim hizmetlerinin daha verimli hale gelmesi, eğitim hizmetlerinde meccanen görev yapan personelimizin motivasyonunu artırma amaçlı, Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi (EHYS) programının doğru kullanılması, mali iş ve işlemlerin düzeninin muhafaza edilmesi gayesiyle personelimizle bir araya gelerek fikir telakkisinde bulunduk. Hizmet alanındaki eksiklikler veya sunulan hizmetin daha kaliteli ve her kesime ulaşılabilirliği konuları üzerinde ehemmiyetle duruldu.” ifadelerini kullandı.

Huzurlu ve refah bir geleceğin eğitimle mümkün olduğunu vurgulayan Erhan, “Bu noktada da bizler eğitim hizmetini sunma noktasında bu inançla hareket etmeliyiz. Sunulan hizmetin kalitesini ne kadar yüksek ve ulaşılabilir olmasını sağlarsak, eğitimini almış öz güveni yüksek bir Müslüman, ailesine, çevresine ve değerlerine bağlı bir nesil oluşmasına katkıda bulunmuş olacağız. Bu amaçla gayretli çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz.” diye konuştu. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir