• DOLAR 32.496
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2434.391
  • ...
10 yıl hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin`in Tarsus ilçesinde jandarmanın dur ihtarına uymayarak kaçan şahsın yakalanmasından sonra yapılan kontrolde zanlının çeşitli suçlardan kesinleşmiş 10 yıl hapis cezasının bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Yenice Mahallesi içinde Jandarma tarafından yapılan yol kontrollerinde şüpheli bir araç durdurulmak istendi. Yapılan dur ihtarına uymayan araç içindeki şahıs ara sokaklara girerek kaçmaya çalıştı. Şahıs, yaklaşık 20 dakikalık kovalamaca neticesinde jandarma tarafından önü kesilerek Yenice Mahallesinde yakalandı.

Üzerinde başka birinin adına kimlik çıktığı belirtilen şahsın yapılan sorgulamasında isminin Ç.Y. olduğu ve ruhsatsız ateşli silahlar ile mermilerini satın alma, taşıma veya bulundurma, hükümlü veya tutuklunun kaçması, basit yaralama, Askeri Ceza Kanuna muhalefet suçlarından yaklaşık 10 yıl cezası bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu ifade edildi.

Şüphelinin aracında yapılan arama neticesinde, 250 gram kubar esrar ile bir adet Hunter Big marka Magnum model 15-1408 seri numaralı ruhsatsız otomatik av tüfeği ile 6 adet dolu av fişeği ele geçirildiği kaydedildi.

Ç.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir