• DOLAR 32.403
  • EURO 35.37
  • ALTIN 2325.517
  • ...
  Aydın, `Çukur kazanlar Kürtleri temsil edemez`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, beraberinde AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ile birlikte ilçede yapılan bazı hizmetleri yerinde inceledi.

İlk olarak Kahta`nın Ebusadık Mevkiinde yapılmakta olan Seyir Tepesini gezen Aydın ve beraberindekiler, buraya hatıra ağaç diktikten sonra yeni yapılan kaymakamlık binasının inşaatını ve inşaatına başlanacak olan Fen Lisesinin yerini inceledi.  

Bu arada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, “ Kürtlerle mücadele değil Kürtleri tutsak yapmaya çalışan, Kürtlerin iradesine ipotek koymaya çalışan, çoluk çocuğunu dağa kaçıran, o coğrafyada çukurları kazan, bombalarla masum insanların ölmesine sebep olanlar, Kürtleri temsil edemez.`` şeklinde konuştu

TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın konuşmasına devamla,” En çok terörden, şiddetten zarar gören bölge halkının kendisidir. Dolayısıyla bölge halkı artık terörün bitmesini istiyor. Artık Kürt kardeşlerimiz, bu terör örgütlerine elinizi yakamızdan çekin diyor. Bizim omzumuzdan ateş etmeyin diyor, masumları öldürmeyin diyor” ifadelerini kullandı.  ( Ömer Faruk Aydın-İLKHA )








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir