• DOLAR 32.515
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2486.409
  • ...
İstanbul`da Necmettin Erbakan fotoğraf sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Yenikapı Metrosunda vefatının 5`inci yıl dönümü münasebetiyle eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan`ı konu alan fotoğraf sergisi açıldı.

Konuyla ilgili bilgi veren Saadet Partisi Kadın Kolları Tanıtım Birim Başkanı Nazan Bölükbaşı “Vefatının 5. Yıl dönümü münasebetiyle muhterem Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı bu hafta münasebetiyle yad etmek istedik. Bu manada Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları olarak bir resim sergisi hazırladık. Elimizden geldiğince hocamızı en güzel şekilde tekrar hatırlamak ve yaptıklarını unutmadığımızı ifade etmek amacıyla böyle bir çalışmayı organize etmiş olduk. Herkesi sergimize davet ediyoruz.” dedi.

“Erbakan Hoca, dünyaya mal olmuş bir liderdi”

Bölükbaşı konuşmasının devamında, “Hocamız öncelikle Türkiye`ye ve Dünya`ya mal olmuş bir liderdi, bu manada hayatını ve ömrünü insanlığa adamış bir liderdi, bizde yaptıklarını resimlerle tekrar hatırlatmak istedik. Biz de kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı. (Ahmet Karakaş, M. Tahir Özsoy- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir