• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep`te soba zehirlenmesi: 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Şahinbey İlçesinde yaktıkları kömür sobasından sızan gazdan zehirlenen 57 yaşındaki Zeynep Çelik ile askerden yeni terhis olan 21 yaşındaki oğlu Yusuf Çelik Erdem hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi Akdere Mahallesi 29 Nolu Sokak`ta bir ecede meydana geldi. Zeynep Çelik`in evinin altında oturan gelini Kadriye Çelik, sabah kayınvalidesi Zeynep Çelik ile askerden yeni gelen kayını Yusuf Çelik`in uyanmaması üzerine durumdan şüphelenerek anne ile oğlunu kontrol etmeye çıktı.

Kadriye Çelik içeriye girdiğinde kayınvalidesi ile kayınbiraderinin hareketsiz bedenleri ile karşılaştı. Mahalle sakinleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve oğlunun sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlendiğini belirledi.

Zeynep Çelik (57)  ile oğlu Yusuf Çelik (21) ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Anne ile oğlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybedenlerin yakınları hastanede gözyaşına boğulurken, anne ile oğlunun cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu`na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir