• DOLAR 32.528
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2422.931
  • ...
Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminde ilçedeki ilk, orta ve lise dereceli okullarda yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren 9 öğrenciye ödülleri verildi. Makamında kabul ettiği öğrencilerle bir araya gelen ilçe kaymakamı Murat Erkan, kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerle sohbet ederek, nasihatlerde bulundu.

Eğitim ve kitap okumanın önemine vurgu yapan Erkan, düzenlenen yarışmadaki asıl amaçlarının öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu söyledi.

Öğrencilere kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri tavsiyesinde bulunan Erkan, “Mutlaka kitap okuma alışkanlığı edinmeli ve seviyemize uygun kitaplar okumalıyız. Okuyacağımız kitapların akademik ve sosyal yönden bize yarar sağlayan nitelikli ve kaliteli kitaplar olmasına özen göstermeliyiz. Yazma alışkanlığımız varsa bunu geliştirmeli ve sürekli hale getirmeliyiz. Bunun yanında mutlaka gündelik hayatımızda sporu aksatmamalı ve en az bir spor dalıyla ilgilenmeliyiz. Tüm bunları yaptığımız takdirde örnek bir birey olarak çevremize de örnek olmuş oluruz. Ben bu vesile ile yarışmanın sorunsuz ve en verimli şekilde yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi de tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Farklı kategorilerde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesinin ardında toplu fotoğraf çekildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir