• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
Küçük Melih`e destek yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Kızıltepe ilçesi İpek Mahallesi`nde ikamet eden Yusuf Gökalp`ın 2`nci çocuğu olan 8 yaşındaki Melih, doğuştan halk arasında balık hastalığı olarak bilinen Lamellar İktiyozis hastası.

Ağrılarını hafifleten ilaçları konusunda İlke Haber Ajansı (İLKHA) aracılığıyla yardım talebinde bulunan Küçük Melih`in sesi duyuldu. Diyarbakır`dan İzmir`e, İstanbul`dan Almanya`ya kadar birçok kişi, Küçük Melih`i telefonla arayarak yardım ve destek sözü verdi.

Hastalığından dolayı dışarı bile çıkamayan Melih, 8 yaşında olmasına rağmen hiç arkadaşının olmadığını belirtiyor. Haberin yayımlanmasının ardından birçok kişinin telefonla arayarak yardım sözü verdiklerini dile getiren Melih, yardımda bulunacak herkese şimdiden teşekkür etti.  

Baba Yusuf Gökalp, haberin yayımlanmasının ardından telefonla kendisine ulaşan hayırseverlere Melih`in durumuyla ilgili bilgi verdiğini ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

Nadir genetik hastalık iktiyozu ile doğumda tanısı konan Melih, genellikle aşırı kaşıntı yaşıyor ve bu durum onun hayatını kâbusa çeviriyor.

Bu arada Mardin İl Sağlık Müdürlüğü de Küçük Melih için harekete geçtiği öğrenildi. (M. Salih Keskin/Mehmet Aslan - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir