• DOLAR 32.582
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2489.134
  • ...
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl’de Jandarma ekipleri Genç ilçesinde 4 ayrı adreste yapılan aramada, 24 kilo 740 gram esrar maddesi 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 2 adet mermi, 1 adet av tüfeği ve 26 adet fişek ele geçirildiği bildirildi.

Konu hakkında, Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, ya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Bingöl’ün Genç ilçesi Büyükçağ köyü Açıkalın Mahallesi'nde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi üzerine  yürütülen operasyon kapsamında 4 ayrı adreste arama yapıldığı belirtilerek,  baskınlarda 24 kilo 740 gram esrar maddesinin yanı sıra uyuşturucu imalatında kullandığı belirlenen 5 adet hassas terazi, 2 adet elek ve 2 adet leğen ile 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve 1 adet şarjör, 2 adet mermi, 1 adet av tüfeği ve 26 adet fişek ele geçirildiği ifade edildi.

Öte yandan, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen esrar ile silah ve mühimmata el konulduğu, 5 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir