• DOLAR 32.523
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2421.6
  • ...
İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl İdare Şube Başkanları toplantısı Vali Azmi Çelik başkanlığında Valilik Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Azmi Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcıları, ilçe Kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Batman Valisi Azmi Çelik, Batman’da kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile kamu personelinin verimli bir şekilde çalışması gerektiğini belirtti.

Kamu hizmetlerinin yürütülmesinde kamu kurumlarının işbirliğinin önemine değinen Çelik, idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilerek düzenlenmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gereken tedbirlerin alınması konusunda bu tür toplantıların önemli olduğunu ifade etti.

Kamu kurumlarının halkla ilişkiler konusunda daha özenli çalışmaları gerektiğini belirten Çelik, özelikle vatandaş odaklı çalışan kurumların hizmet yürütürken kamu görevlisine yakışır bir şekilde vatandaşa, devletin şefkat yüzünü göstermeleri gerektiğini önemle vurguladı.

Toplantının sonunda Vali, katılımlarından dolayı kurum yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir