• DOLAR 32.377
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.628
  • ...
YÖK Başkanı Saraç, Ağrı`yı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yüksek Öğretim Başkanı Yekta Saraç, bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Valilik makamında Vali Musa Işın'ı ziyaret eden Yekta Saraç, burada açıklamalarda bulundu. Ağrı'ya yaptığı ziyaretin kendisini memnun ettiğini ifade eden Saraç, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin yeni olmasına rağmen kısa sürede büyük ilerleme ve başarılara imza attığını söyledi.

Yekta Saraç, "Ağrı'da bulunmaktan memnuniyet duyuyorum. Üzerinde kısa süre geçmiş olmasına rağmen büyük ilerleme ve başarılar kaydeden Üniversite yönetimini ziyaret ettik, kampüslerde incelemelerde bulunduk, öğrencilerimiz ile görüştük. Buradan ayrılırken güzel hatıralarla ayrılacağımıza inanıyoruz. Sayın Valimize de bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz." dedi.

YÖK Başkanı Saraç ve yönetiminin yapmış olduğu ziyaretin önemine değinen Vali Musa Işın, şunları söyledi:

"Ben de Sayın YÖK Başkanımızın hem ilimize teşrif etmeleri ve hem de valiliğimize ziyaret etmesi son derece mutlu etti bizi. Sayın YÖK Başkanımızın ve yönetimleri ile buraya gelmeleri, yaptıkları ziyaretleri Ağrı'ya verdikleri önemin bir ifadesidir. Üniversitemizde çok ciddi hizmetler ve yatırımlar yapılmıştır. Ben inanıyorum ki YÖK Başkanımızın, yönetim üyelerinin Üniversitemizi ve ilimizi ziyaret etmeleri hem Üniversitemiz açısından ve hem de Ağrı için önemli bir ziyarettir. Bunun meyvesinin inşallah ünümüzdeki dönemlerde yiyeceğiz. Kendilerine burada inşallah iyi zaman geçireceklerini ve mutlu ayrılacaklarına inanıyorum. Gerekli tedbirleri alacağız bu manada."

Yekta Saraç, Rektör İrfan Aslan ve beraberindekiler, Vali Musa Işın ile yarım saatlik basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdiler.

Daha sonra Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine beraberindekilerle birlikte geçen Yekta Saraç, burada akademisyenlerle bir araya geldi.

Üniversitenin gelişimi hakkında hazırlanan sinevizyonu izleyen Yekta Saraç, basına kapalı olarak gerçekleştirdiği toplantıda akademisyenlere hitap etti.

Yekta Saraç, buradan Doğubayazıt ilçesine geçerek, bir takım ziyaret ve temasların ardından Ağrı'dan ayrılacak. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir