• DOLAR 32.383
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2326.38
  • ...
KOSGEB girişimcileri belgelerini aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karlıova Belediyesi tarafından düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nu tamamlayan 46 kişiye belgeleri verildi.

Farklı tarihlerde Karlıova Belediyesi tarafında gerçekleştirilen KOSGEB Girişimcilik Kursunu tamamlayan 46 kişiye Karlıova Belediyesinde düzenlenen törenle belgeler hak sahiplerine teslim edildi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen törende bir konuşma yapan Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, girişimcilik kursunu başarıyla bitiren gençlere belgelerini vermek kendileri için onur verici bir durum olduğunu söyledi.

Bingöl, “Öncelikle bu kursu açmamızın nedeni, işsizliğin önüne geçmek ve girişimci sayısını artırarak genç girişimcilerin önünü açmaktır gayemiz. Verilecek olan belgeyle umarın birçok genç arkadaşlarımız farklı girişimde bulunup, ilçe ve ülke ekonomisine katkıda bulunacaktır. Uygulamalı girişimcilik kursumuz yakın bir zamanda tekrar devam edecektir. Şunuda belirtmek isterim, verilen bu belgelerle ticaret hayatına geçen herkese belediye olarak elimizden gelen her yardımı yapmaya hazırız ve iş yeri açan kişilere belediye olarak bin lira da biz vereceğiz ve herkese başarıların devamını dilerim” dedi.

Yapılan konuşma sonrası katılımcılara belgeleri belediye başkanı ve belediye çalışanları tarafında yapılan törenle teslim edildi. (İLKHA)  









Bu haberler de ilginizi çekebilir