• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
Siyer sınavına katkıda bulunanlara teşekkür plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, Türkiye geneli 31 Ocak Pazar günü düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda okul tahsisi konusunda yardımcı olan okul idarecilerine teşekkür plaketi ve çikolata verdi.

Platform Koordinatörlerinden Fevzi Aydın ve Siyer sınavına destek sunan Batman Eğitimciler Cemiyeti Başkanı Kenan Çaplık, böyle bir hayrı işledikleri için okul müdürlerine teşekkür ettiler.

Plaketleri alan okul müdürleri, yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek, bu tür etkinliklerin daimi olması ve bu tür hayırlı işlerde her zaman kendilerinin de ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olacaklarını dile getirdiler.
 

Bu sınavı yapmalarındaki temel amaçlarının gençlere Peygamber sevgisini aşılamak olduğunu söyleyen platform yetkilileri, “Bu sınavın buna bir nebze olsun vesile olduğuna inanıyoruz. Bu sınav vesilesiyle Türkiye genelinde 100 binin üzerinde peygamber sevdalısı kardeşimiz siyer kitabını okuyarak, peygamberimizin örnek hayatını daha iyi öğrenmiş oldular. Bu tür etkinliklerle gençliğin içinde bulunduğu manevi çöküntüden bir nebze olsun kurtulmalarını amaçlıyor ve hedefliyoruz. Bu sınava maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, Allah'tan hayırlarını kabul etmesini niyaz ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

Kendilerine yapılan ziyaretten ve sunulan teşekkür plaketinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren okul müdürleri, bu tür hayırlı hizmetlerin devamını diledi.  (M.Fatih Akgül- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir