• DOLAR 32.417
  • EURO 35.535
  • ALTIN 2324.821
  • ...
IHO Ebrar`dan Gazze`ye Kış yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uluslarası Yardım Kuruluşu IHO Ebrar, Gazze`deki Filistin halkına yardımlarına devam ediyor. Kuruluş, Kış yardımları kapsamında yakın tarihteki saldırılar ve sel afeti nedeniyle mağdur olan  yüzlerce Gazzeliye 3 bin 500 Euro değerinde battaniye ve kışlık giyecek yardımında bulundu.

Kış yardımları nedeniyle İHO Ebrar yetkililerine teşekkür eden Gazzeliler`in mutluluğu gözünden okundu.

Daha önceden de onlarca Gazzeli yetim ve muhtaç aileye sponsor temin ettiklerini, gıda, giyim, ilaç, kırtasiye gibi yardımlarda bulunduklarını belirten IHO Ebrar başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy şimdi de kış yardımı ulaştırdıklarını söyledi.

Yakın tarihteki projeler konusunda bilgi veren Alpsoy:  “Gazzeli muhtaçlara yardımda bulunup onları yalnız bırakmayan hayırseverlere teşekkür ediyoruz.  Şu anda Uganda`da “Yasin Börü Medresesi“,  “Yetim ve Fakir Çocukları Toplu Sünnet Ettirme”, “Kur`an-ı Kerimli Kırtasiye Yardımı”, “Sur ve Cizre`deki Muhacirlere Ensar Olalım”, “Uganda ve Kamerun`da Su Kuyusu“ projeleri ile  Türkiye`deki Suriyeli mültecilere gıda yardımı projelerimiz devam ediyor. Hayırseverlerimizden bu projelerimize destekte bulunmalarını bekliyoruz.“ dedi.  (Ali Aslan Işık- İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir