• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
İstanbul`da feci kaza: 3 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beykoz, Riva - Elmalı istikametinde meydana gelen trafik kazası iddialara göre şöyle gelişti. Akşam saat 19.30 sıralarında Beykoz`dan Riva istikametine giden 34 HF 9574 plakalı otomobil sürücüsü Ali Durukan ile ters istikamette ilerlemekte olan Celal Deniz ve Ömer Deniz`in içinde bulunduğu 34 HJ 3934 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobillerde bulunan vatandaşlar oldukları yerde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobiller içerisinde sıkışan vatandaşları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından Ali Durukan, Celal Deniz ve Ömer Deniz`in hayatını kaybettikleri tespit edildi.

Hayatını kaybeden Celal ve Ömer Deniz`in Beykoz`da bulunan lüks bir sitenin havuz işiyle uğraştıkları öğrenildi. Celal ve Ömer Deniz`in ölüm haberini alan aile yakınları olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Meydana gelen trafik kazası nedeniyle Beykoz-Riva yolu yaklaşık iki saat trafiğe kapanırken, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir