• DOLAR 32.386
  • EURO 35.098
  • ALTIN 2326.487
  • ...
Vali Koçak'a Vergi Haftası ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Defterdarı Zafer Güler ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Vali Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Vali Koçak’ın Tarihi Valilik Binası’nda kabul ettiği ziyarete; Defterdar Zafer Güler, Vergi Dairesi Vekili Cumali Aktaş, Saymanlık Müdürü Ali Ermiş, Muhasebe Müdürü Abdulkadir Altan, Personel Müdür Yardımcısı Gül Deveci Daşçi, Milli Emlak Müdürü Mustafa Karanfil, Gelir Müdürü Vekili Mehmet Aktaş, Muhakemat Müdürü Hatice Saygıner Bilgin katıldı.

Defterdar ve beraberindeki heyetten çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Koçak, vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu belirterek, vatandaşa yönelik tüm kamu hizmetlerinin, seri ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağın yaratılmasında vergi gelirlerinin büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Eğitimden sağlığa, sanayiden güvenliğe kadar birçok kurumun vatandaşlar için bir yurttaşlık vazifesi olan vergi sayesinde ayakta kaldığını kaydeden Vali Koçak, “Ülke olarak maddi ve manevi büyük kayıplar yaşadığımız; deprem, sel, yangın vb. felaketlerde, devlet olarak vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için gereken maddi kaynak büyük oranda yine vergiler sayesinde karşılanmaktadır. Vatandaşa yönelik tüm kamu hizmetlerinin, seri ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağın yaratılmasında vergi gelirleri büyük önem taşır.” dedi.

Bir süre gerçekleştirilen sohbetin ardından ziyaret sonunda Vali Koçak, kurum yetkililerine ve çalışanlarına başarılar diledi. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir