• DOLAR 32.331
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2282.613
  • ...
Hitabet ve beden dili eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Barosu tarafından düzenlenen “Etkili konuşma teknikleri ve Hitabet” konulu eğitim semineri baronun Konferans Salonu’nda yapıldı.

Eğitim semineri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Akademisyenlerinden ve Hitabet alanında uzmanlığıyla bilinen Gökhan Bayram tarafından verildi.

Mardin’in birçok ilçesinden yoğun bir katılımın gözlendiği program Mardin Baro Başkanı Av. Çelebi Araz’ın konuşmasıyla başladı. Başkan Araz, programı düzenlemekten mutluluk duyduklarını ifade ederek günümüzde iletişim ve konuşmanın önemli olduğunu söyledi.

Yaklaşık 4 saat süren seminerde Gökhan Bayram tarafından hitabete ilişkin birçok bilgi paylaşıldı. Kısa, pratik ve somut önerilerde bulunan Bayram, bu teknikleri uygulayanların ve çalışanların kesinlikle daha iyi konuşan kimseler olacağına dikkat çekti.

Seminer boyunca yapılan uygulamalar, gösterilen film ve fotoğraflar eğitimi daha verimli hale getirirken katılımcılar programdan memnun kaldılar. Ödüllerin de verildiği eğitimde Bayram, kendi kitabını da imzalı olarak katılımcılara sundu. Programın sonunda Mardin Baro Başkanı Av. Çelebi Araz tarafından Gökhan Bayram’a plaket takdim edildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir