• DOLAR 32.598
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2496.897
  • ...
Batman`da 2`inci şüpheli ambulans yangını
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da 3 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonuna ait bir ambulans daha yandı. Geçtiğimiz ay yanan bir ambulansın ardından yine aynı yerde 2`inci defa ambulansın yanması, kafalarda soru işareti bıraktı.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün  saat 22.30 sıralarında 19 Mayıs Mahallesinde meydana geldi.

3 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonuna ait park halindeki bir ambulans, sebebi bilinmeyen bir şekilde yandı.

Ambulansın yandığını gören 112 Acil Sağlık İstasyonu içinde bulunan görevliler durumu hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesiyle söndürülen ambulans, tamamen yanmaktan kurtarılırken, yangın nedeniyle kullanılmaz hale geldi.

112 acil servis çalışanları, kendilerinin istasyon içinde oturdukları sırada bir anda ambulansın yandığını fark ettiklerini, fakat ambulansın nasıl veya kimler tarafından yakıldığını bilmediklerini ifade etti.

Olayın yaşandığı yere çok sayıda zırhlı polis aracı ve Jandarma ekibi intikal etti. Olay yeri inceleme ekipleri yanan ambulans ile ilgili incelemelerde bulundu.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz ay  aynı yerde bir ambulans daha yanmıştı.

Geçen ay yanan ambulans ile ilgili bilgi veren Batman İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, 112 Acil Sağlık istasyonu önünde park halinde bulunan ambulansın alev alarak yandığını belirterek, yaptıkları ilk incelemede yangının aracın elektrik aksamında olan bir arızadan olduğunu düşündüklerini ve kesin sonucun kriminal inceleme neticesinde ortaya çıkacağını söylemişti.

Yanan ambulansın henüz nasıl yandığı ortaya çıkmazken, aynı yerde ve saatte ikinci bir ambulansın yanması kafalarda soru işareti bıraktı.

Yakılan ambulans çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. (M.Fatih Akgül- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir