• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl`de `Mahalle Buluşmaları` başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, merkez İçmeler Mahallesi`nde düzenlenen kahvaltı programında halk ile bir araya geldi.  Kögşer, Son zamanlarda sorunlarıyla gündeme gelen İçmeler Mahallesi halkının yaşadığı mağduriyetleri kendilerinden dinlemek üzere mahalleyi ziyaret etti.

“Mahalle Buluşmaları” kapsamında bin 386 hane, 5 bin 504 nüfuslu İçmeler Mahallesi`ni ziyaret eden Vali Köşger, Halkın her kesiminden katılımın sağlandığı programda mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Programa, Vali Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcıları Numan Tahir Şimşek ve Muhammet Fuat Türkman, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, İl Jandarma Komutan V. Şenel Eker, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Programda, mahalle hakkında bilgi veren İçmeler Mahalle Muhtarı Felemez Aytar, “Mahallemizle ilgili tüm bu sorun, dilek ve temennilerde bizlere yardımcı olacağınıza inancımız tamdır.” dedi.

Düzenlenen “Mahalle Buluşmaları” programında mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Köşger, “Bizleri sevindiren en önemli husus, hemşerilerimizin beldelerine, şehirlerine sahip çıkmaları, mahallelerinin sorunlarını dile getirmek için böyle dinamik, istekli bir katılım sağlamış olmalarıdır. Temel olan şu ki, konuşmaya başlamışsak, arkası gelir ve sorunlar çözülür. En önemlisi, birbirimiz ile iletişime devam ediyor olmamızdır. Dolayısıyla bizim buraya gelmemizin temel maksadı da bu iletişimi sizlerle devam ettirmektir. Burada dile getirdiğiniz sorunların bir kısmı çözüme girmiş durumda, bir kısmı da not olarak alındı ve çözülmeye çalışılacaktır.” dedi.

Programda konuşma yapan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Bütün mahallelerde de devam edecek olan bu buluşmaları tertip eden Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Bugün burada bizleri ağırlayan İçmeler Mahalle sakinlerine de teşekkür ediyorum. Belediye olarak sizlerin haklı taleplerini yerine getirmeye gayret edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Köşger mahalle sakinleri ile birlikte İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi`nde ve 2'nci Etap TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerini yerinde inceleyen Köşger, sorunlar ile bizzat ilgileneceğini söyledi. (İLKHA) 






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir