• DOLAR 32.592
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.48
  • ...
"Down Dostu" projesi devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da özel bir spor merkezi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Down Sendromlular velileriyle birlikte ağırlayarak, bir etkinlik düzenledi.

DOSEM (Down Sendromlu Melekler Derneği) ve özel spor merkezi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, 10 DOSEM üyesi down sendromlular, velileriyle birlikte ağırlandıkları kulübün havuzunda yüzmenin keyfini çıkardılar.

Yüzmenin ardından, fitness salonunda kulüp çalışanları ve üyelerinin refakatinde spor yaparak doyasıya eğlendiler.

Etkinlik boyunca DOSEM üyelerine eşlik eden Kulüp Müdürü Abdurrahman Atece, down sendromluları düzenli aralıklarla konuk etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Down Sendromlu Melekler Derneği Başkanı Mehmet Emin Baş, Kulüp Müdürü Abdurrahman Atece’ye duyarlılıkları için teşekkür ederek, “Umuyorum ki buradaki etkinlik Batman’da diğer kurumlara örneklik teşkil eder. Görmezden gelinen meleklerimizi daha görünür kılmak ve toplum bilincini yükseltmek için Down Dostu Projemiz böylesi güzel insanlarla güzel sonuçlara ulaşmaya başladı. Down Sendromlu Meleklerimizin yaşam alanını genişletecek ve onlara soluk aldıracak böylesi kurumların varlığı bize güç veriyor.” dedi. (İLKHA) 











Bu haberler de ilginizi çekebilir