• DOLAR 32.577
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2438.444
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Taşımalı Eğitimde `Haksız Kazanç` İddiası
Silvan İlçesi`nde taşımalı eğitim kapsamında bulunan 2 bin 897 öğrencinin taşınması için yapılan ihalede, ihaleyi kazananların 213 yerine sadece 80 minibüsle öğrenci taşıdıkları iddia edildi. Yeteri kadar servis olmadığı için büyük zorluk çeken öğrencilerin zaman zaman yürüyerek, bazen de traktörlerle okula gitmek zorunda kaldıkları öne sürüldü.

Haber Diyarbakır: Diyarbakır`da Yangın:3 Yaralı
Diyarbakır Bağlar ilçesinde bir apartmanda meydana gelen tüp patlaması sonucu çıkan yangında 3 kişi yanarak yaralandı.

Diyarın Sesi: Diyarbakır`da Çatışma: 3 Yaralı
Diyarbakır`ın Bağlar İlçesi`nde iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada iki kişi yaralanırken, olaya müdahale eden bir trafik polisi de hafif yaralandı.

Güneydoğu Güncel: 7 Hacker Yakalandı
Diyarbakır, Şanlıurfa, Batman, Hakkari ve Gaziantep`te eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, PKK adına özel ve kamu kurumlarına ait web sitelerini çökerterek, örgütün propagandasını yaptıkları tespit edilen 7 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Gazete Diyarbakır: Depremzedelerin Kermes Eşyalarını Çaldılar
Van`da ki depremzedelere gelir elde etmek için AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları tarafından toplatılan giysi ve ev eşyaları kermese 4 saat kala çalındı.

Güneydoğu Ekspres: Bakan Eker: Barışı Bu Topraklarda Hakim Kılacağız
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ``Türkiye, AK Parti ile birlikte uluslararası alanda daha fazla dikkate alınan bir ülke haline gelmiştir. Türkiye, bölgesinde lider olma, bölge ülkelerine rol modeli olma yolundadır`` dedi.

M. Salih Keskin - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir