• DOLAR 32.566
  • EURO 34.894
  • ALTIN 2427.54
  • ...
Silopi`deki muhtaçlara gıda yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Umut-Der, Şırnak'ın Silopi ilçesinde yardıma muhtaç ailelere 150 çuval kuru gıda yardımında bulundu. Yardımlar İpekyolu Cami-Der tarafından ailelere teslim edildi.

Sokağa çıkma yasağının ardından ilçede evleri zarar gören ailelere, Batman'da faaliyet yürüten Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut Der) tarafından 150 adet gıda çuvalı gönderildi. Yardımlar İpekyolu Cami Der aracılığıyla mağdur ailelere teslim edildi.

Daha önce tespiti yapılan ve evlerin kapısına kadar götürülerek dağıtılan yardımlardan memnun kaldığını belirten Hacı Şahin, kendisinin mağdur olduğunu ve yapılan yardımdan dolayı İpekyolu Cami Der'e teşekkür ettiğini söyledi.

İpekyolu Cami Der Başkanı Rıdvan Tatar, Batman Umut Der tarafından kuru gıdadan oluşan yardım çuvallarının derneklerine ulaştığını ve bu yardımları fakirlere dağıttıklarını söyledi.

Tatar, “Gönül isterdi ki bu yardımlar herkesin eline ulaşsın, fakat imkânlarımız kısıtlı olduğundan dolayı herkese ulaştırmak imkânımız olmadı. Bu vesileyle Batman Umut Der'e teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Ayrıca ilçede birçok vatandaşın evsiz kaldığını vurgulayan Rıdvan Tatar, STK ve hayırsever iş adamları tarafından ilçeye yardım eli uzatılmasını istedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir