• DOLAR 32.602
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2492.838
  • ...
Filistinli Bakanla Buluştular
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Filistin-Türk Dayanışma Derneği`nin düzenlediği buluşmada Siyonist işgal zindanlarından kurtularak özgürlüğüne kavuşan esirleri kutlayan El-Gul, esirlerin çok yakında vatanlarına, Kudüs kentine ve Gazze`ye dönmelerini dilediğini söyledi.
 
FİEM`in haberine göre, özgürlüklerine kavuşan esirlere Filistin Başbakanı İsmail Heniyye`nin ve hükümet üyelerinin selamlarını ileten El-Gul, Türkiye halkına ve hükümetine de Filistinlilere gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.
 
Filistinli bakan, Siyonist düşmanın cinayet, yıkım ve gözaltılarla Filistin halkına boyun eğdiremeyeceğini ifade ederek, 22 gün süren Furkan Savaşı`ndan işgal güçlerinin yenilgiyle çıktığını hatırlattı.
 
Öte yandan, Filistin Esirler ve Özgürlüğüne Kavuşanlar Bakanı Muhammed Ferec El-Gul ile bir araya gelen Filistinli eski esirler, vatan topraklarına dönünceye ve Kudüs işgalden kurtuluncaya kadar direnişlerini sürdüreceklerini dile getirdiler.
 
Buluşmanın sonunda El-Gul, özgürlüğüne kavuşan esirlere Filistin Başbakanı İsmail Heniyye imzalı bir kutlama belgesiyle üzerinde Kudüs resmi bulunan plaket sundu. 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir