• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Cami-Der mağdur Silopililere yardım dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`daki sivil toplum kuruluşları tarafından Silopi`ye gönderilen bir TIR yardım malzemesi, ilçede faaliyet gösteren İpekyolu Cami-Der aracılığıyla çatışmalardan mağdur olmuş halka dağıtıldı.

Silopi`de 14 Aralık 2015`te başlatılan ve 19 Ocak 2016`da sona eren sokağa çıkma yasağının ardından ilçede evleri zarar gören ailelere Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları (STK) İnsani Yardım Platformu tarafından gönderilen 1 TIR yardım malzemesi, fakir ve muhtaç ailelere ulaştırıldı.

Yasak esnasında evleri hasar gören aileleri tespit eden İpekyolu Cami-Der yetkilileri hazırladıkları yardım kolilerini mağdur olan halka dağıttı. Dağıtılan yarımların içerisinde; battaniye, temizlik malzemesi, 50 kg un, elektrikli soba, kuru gıda ve süngerli yatağın olduğu belirtildi.

İpekyolu Cami-Der Başkanı Rıdvan Tatar, gönderilen yardımları şu ana kadar fakir ve muhtaç yüz aileye ulaştırdıklarını ve dernek üyelerinin hâlâ yardım dağıtımında bulunduklarını söyledi. Halkın hayır dualarını da aldıklarını belirten Tatar, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları (STK) İnsani Yardım Platformu yetkililerine teşekkür ettiğini söyledi.  (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir